Pojdi na glavno vsebino

Nepremičnine po principu “NAREDI SAM”...

Nepremičnine po principu “NAREDI SAM”...

Vsak je bil že pred odločitvijo ali prositi odvetnika, morda notarja, nepremičninskega posrednika ali pa arhitekta ...

..., da pomaga pri urejanju neke aktualne nepremičninske zadeve. Takoj, ko so se zadeve začele komplicirati - komplicirajo pa se (zaradi številnih razlogov) skoraj vsakič - ste se pa sami intenzivno ukvarjali z tematiko in presenečeno ugotovili, da vsi ki ste jih vprašali za nasvet, tega niso podali v kakovosti, ko kakršne ste se sami prikopali. Vas je pa vse skupaj stalo veliko časa, veliko telefonatov in morda celo veliko prevoženih kilometrov. 

 

Nisem siguren, ali potrebujete v tolažbo sledeče vzpodbudne besede, vendar je vsak strokovnjak zgolj “špecijalec” na svojem področju. Odvetnik je pravnik, ki vam bo dobro svetoval o obligacijskih razmerjih, učinkovanju pravic…. Notar je strokovnjak za posle, ki mu jih nalaga zakon…. Posrednik združuje ponudbo z povpraševanjem in kasira provizijo…. Arhitekt ustvarja zgradbe, izdeluje načrte…. Kar vi morda potrebuje je neke vrste univerzalec, ki od vsakega področja ve vsaj toliko, da vas pripelje do cilja bistveno ceneje in hitreje, kot bi to uspeli sami, če bi po malem študirali vse discipline. Rečeno drugače - v vrtu je mnogo cvetja a vam le okusna kombinacija pripravi uporaben šopek. 

 

Poskusite poklicati podjetje Immorescue d.o.o.. Nismo posredniki niti odvetniki, smo univerzalci, ki vam pomagamo postati mojster discipline NAREDI SAM, disciplina, ki nam je slovencem tako zelo ljuba. 

 

Picture by Luis Cortes Martinez on Unsplash

Povejte naprej:

n

Oznake: NAREDI SAM urejanje nepremični

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...