Pojdi na glavno vsebino

Ponudba, Angebot, Offer

Nekatere naše nepremičnine so relativno drage, saj se lastnikom nikamor ne mudi z prodajo. Druge naše nepremičnine so zastavljene zelo tržno, posledično bodo prodane v relativno kratkem času. Spet tretje nepremičnine so pa v prikriti prodaji, saj lastniki iz številnih in različnih razlogov ne želijo prodaje obesiti ravno na cerkveni zvon, da ne bo govorila cela vas, da sosedje ne bodo "fouš". 

Česar pri nas tudi ni prikazano so vaše nepremičninske želje in vaše nepremičninske potrebe. Marsikdo išče hišo, stanovanje ali parcelo, za kar ima vsak svojo cenovno predstavo o tem kar je primerno in kar je prav. Na vašo željo lahko vzpostavimo stik med vami in nekom ki se prav tako sam trudi prodajati in kupovati. 

Kolikor pa boste ugotovili da je vsega preveč, da je vse je totalno komplicirano, da vsi uporabljajo neko čudno psevdo- nepremičninsko terminologijo z rezultatom, da mine samo čas… dogodi se pa prav nič… nas pa lahko seveda vsak čas pokličete in prosite za pomoč. 

Veselili se bomo, če se na koncu našega pogovora izkaže, da nas boste angažirali kot nepremičninskega posrednika ali kot pogajalca za vaše zadeve. Zadovoljni bomo tudi če boste z našim telefonskim nasvetom lahko sami odkorakali v smeri svojih nepremičninskih rešitev - ne bo pač cekina bo pa sreča.

***

Na tej strani najdete pregledno karto naših aktualnih projektov kakor tudi pregled projektov naših partnerjev. Želimo vam veliko veselja pri poizvedovanju. 

1 ponudba

Razvrsti po:

 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...