Pojdi na glavno vsebino

Naši partnerji:

Delamo z zelo zanesljivimi partnerji.

Pri svojem dvajsetletnem delu z nepremičninami smo dobili bogate izkušnje z vodenjem projektov, z pogajanji in oblikovanjem prostorskih aktov, z sprejemanjem prostorskih zadev, z njihovo implementacijo in preobrazbo v gradbena dovoljenja, z gradnjo in z upravljanjem objektov.

Pri našem delu so nepremičnine prehajale iz enih v druge roke, pri čemer smo skrbeli za popolno korektnost transakcij, ekonomsko vzdržnost, pravno varnost in na splošno razumevanje za investicijski proces.

Skozi preteklih 20 let so nas spremljali številni partnerji, spoznali smo ljudi ki so odlični po stroki, dobri po srcu in pošteni po duši, ljudje ki vam znajo naliti čistega vina, pa čeprav morda ni po vašem okusu. Pri vsakem nepremičninskem poslu, pa naj bo še tako banalen ali majhen, je čisto vino za investitorja najpomembnejša dobrina. Na tej osnovi se boste odločali koliko rizika ste pripravljeni sprejeti in lahko boste ocenili kaj vam bo celotni nepremičninski proces sploh prinesel.

Podobno kot smo sami močni na področju vodenja projektov in nepremičninskega posredovanja so naši partnerji močni na svojih specifičnih področjih, na področju prava, na področju računovodstva, knjigovodstva in davčnega svetovanja, na področju urbanizma in arhitekture, na področju gradbenih dovoljenj, komunalnih prispevkov in še bi lahko naštevali.

Prav vsi partnerji s katerimi sodelujemo so pa najboljši na področju zdrave pameti.

 

***

Odvetniška pisarna Brezavšček Žgavec je specializirano podjetje na področju nepremičninskega, gradbenega in gospodarskega prava. Investicijski postopki, pisma o nameri, služnostne pogodbe, pravna pogajanja, stavbne pravice so pri odvetniški pisarni Brezavšček Žgavec v dobrih rokah, saj boste kot investitor mirno spali in se veselili varnega zaključka investicijskih projektov. 

 

***

Podjetje Schick Immobilien iz Beljaka je specializirano na marketinške storitve prodaje stanovanjskih kompleksov individualnih novogradenj. Najnovejši stanovanjski projekt se imenuje Lavista, katerega trenutno gradijo investitorji, Schick Immobilien pa napravi zasnovanje in izvedbo marketinških načrtov, ocen tržnih potencialov, izračun prodajnih cen, izdelavo grafičnih vizualizacij, izdelavo spletnih strani, komuniciranje preko medijskih kanalov, prodajo nepremičnin, in izredno kakovostno svetovanje ljudem, ki gradijo, prodajajo ali kupujejo.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...