Pojdi na glavno vsebino

Politika zasebnosti

Politika zasebnosti

V podjetju IMMORESCUE d.o.o. cenimo vašo zasebnost, zato vaše podatke skrbno varujemo. Pri njihovi obdelavi ravnamo skladno z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Z uporabo naše spletne strani uporabnik potrjuje, da sprejema in soglaša z vsebino politike zasebnosti, v kolikor niso za posamezne primere potrebne dodatne oblike privolitve. Politika zasebnosti se lahko kadarkoli brez predhodne najave spremeni ali dopolni.

Ker se zavedamo pomembnosti vaših podatkov, vas vabimo tudi, da si o posameznih segmentih varstva osebnih podatkov preberete več v smernicah Informacijskega pooblaščenca, ki na območju Republike Slovenije deluje kot pristojni državni organ za nadzor zakonskega okvira varstva osebnih podatkov.

Osebni podatek je informacija, ki vas identificira kot posameznika: vaše ime, priimek, elektronski ali navadni naslov ipd.

Za potrebe poslovanja zbiramo podatke, ki nam jih posredujete, ti pa so: ime in priimek, naslov in kraj bivanja, naslov elektronske pošte, kontaktno telefonsko številko ter ostale podatke, ki nam jih posredujete preko spletne strani ali elektronske pošte.

Podatke uporabljamo za naše redno poslovanje. Uporabimo jih na podlagi vaše izrecne želje, da stopimo z vami v stik.

Podatkov ne posredujemo tretjim osebam.

Posodobljeno 4. 6. 2018.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...