Pojdi na glavno vsebino

Ponudba, Angebot, Offer

 

Nepremičnine so drage - a tudi vaš denar zvesto hranijo s svojo vrednostjo.

 

Nekatere naše nepremičnine so relativno drage, saj se lastnikom nikamor ne mudi z prodajo. Druge naše nepremičnine so zastavljene zelo tržno, posledično bodo prodane v relativno kratkem času. Spet tretje nepremičnine so pa v prikriti prodaji, saj lastniki iz številnih in različnih razlogov ne želijo prodaje obesiti ravno na cerkveni zvon, da ne bo govorila cela vas, da sosedje ne bodo "fouš". 

Kolikor pa boste ugotovili da je vsega preveč, da je vse je totalno komplicirano, da vsi uporabljajo neko čudno psevdo- nepremičninsko terminologijo z rezultatom, da mine samo čas… dogodi se pa prav nič… nas pa lahko seveda vsak čas pokličete in prosite za pomoč. 

Veselili se bomo, če se na koncu našega pogovora izkaže, da nas boste angažirali kot nepremičninskega posrednika ali kot pogajalca za vaše zadeve. Zadovoljni bomo tudi če boste z našim telefonskim nasvetom lahko sami odkorakali v smeri svojih nepremičninskih rešitev - ne bo pač cekina bo pa sreča.

***

Na tej strani najdete pregledno karto naših aktualnih projektov kakor tudi pregled projektov naših partnerjev. Želimo vam veliko veselja pri poizvedovanju. 

5 ponudb

Razvrsti po:

 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...